¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

ELS NOSTRES ENTRENADORS

Tots els nostres entrenadors, són titulats en les seves respectives activitats.

SEBAS MORENO

INSTRUCTOR DE CLASES DIRIGIDAS Y ENTRENADOR PERSONAL

Dedicado toda la vida al deporte, siendo campeón d'España en el mundo del Hockey y de Europa, jugando a la máxima categoria de este deporte en Sevilla y Oviedo. A demás, me he formado como Monitor de sala, Musculación y Culturismo, Instructor en classes dirigidas como Cycling, Power Pump, Jumping, Aerobox, Fila Kick Power, Step, Hipopressivas, Entrenador Personal y Dirección de Empresas.

"Si no te reciclas, en este mundo mueres".

 

LAIA ALBIOL

INSTRUCTORA EN S'HBAM I ZUMBA

Tot va començar quan vaig iniciar les classes de dansa al gimnàs Estem Per Tu quan tenia 6 anys. Vaig seguir ballant fins als 18 anys tot passant per una gran varietat d’estils de dansa, com ara Ballet, Jazz, Contemporani, entre d’altres. Llavors vaig fer el curs de Sh’bam per tal d’obtenir la titulació i començar a donar classes a diferents grups de dansa del gimnàs. Actualment també disposo de la titulació de Zumba, que és el que actualment poso en pràctica a les instal·lacions del centre. No obstant això, també són estudiant del grau en Pedagogia a la Universitat Autònoma de Barcelona. 

JORDI MARTI

INSTRUCTOR EN CYCLING

Tota una vida dedicada a la meva gran passió, l'esport.
Titulat en ciclo indoor per ANEF i impartint classes des del 2009. Dedicat al món de l'esport de resistència com Ultra Trail i curses de muntanya des del 2007. Amb més de 10 anys d'experiència, qualsevol persona que entreni amb mi arribarà al màxim del seu rendiment esportiu.

MARTA ROJANO

INSTRUCTORA EN CLASES DIRIGIDAS

Des de petita m’ha agradat fer esport i practicar dansa. Però segons han anat passant els anys, m’he anat decantant cap al mòn del fitness. Per això, me format en diferents titulacións. Sh’bam, Zumba, Power Pump, BodyPump, BodyBalance, Curs de Suport Vital Bàsic (DEA) i Instructora en Activitats Dirigides.

Per a mi l’esport és més que un estil de vida. 

SUBIR