¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

ENTRENAMENTS PERSONALS

ESTEM PER TU ofereix el servei de rutines! No saps per on començar? Cap problema! Nosaltres et preparem una rutina personalitzada.

ENTRENADOR PERSONAL

Estàs buscant un entrenador personal professional I amb experiència perquè t’ajudi a la teva preparació?

Estàs al lloc correcte. La nostra prioritat és ajudar-te a aconseguir els teus objectius d’una forma coherent, eficaç i ràpida, utilitzant per això les tècniques i mètodes d’entrenaments més adequats. D’aquesta manera seràs capaç de progressar adequadament depenent de la teva forma física i de salut. 

Per a més informació:

sebasx5r6@gmail.com

Telf. 663.088.110

SEBAS MORENO

ENTRENADOR PERSONAL I COACH ESPORTIU

A l’avantguarda de les últimes tendències esportives, utilitzar un entrenament en suspensió i especialista en OCR (carrera d’obstacles) i rehabilitacions, ampliant el ventall per organitzar els progressos i que tot client o pugui aconseguir. Ja sigui per millorar la salut, preparacions per competicions.

DIETES

Especialista en nutrició i suplementació esportiva.

Elaborem la dieta ajustant als teus objectius, sempre adaptades a les patologies. A més, preparem menús equilibrats, sempre per evitar lesions i millorar el teu rendiment. La teva dieta serà dissenyada segons les teves necessitats, compatibles amb el teu ritme de vida.

Deixa’t guiar pels nostres plans alimentaris i obtindràs els resultats en el temps estimat. 

SUBIR