¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

CLASSES DIRIGIDES

ESTEM PER TU ofereix un conjunt d’activitats dirigides destinades a complementar la teva preparació. Escull la teva!

CYCLING

El Cycling és un exercici aeròbic on el monitor amb el canvi de freqüència de pedaleig i de moviment pot realitzar tota mena d'intensitats.

Una classe de cycling pot variar des de mitja hora de pedaleig assegut amb una resistència baixa a una sessió d'una hora de forts canvis de ritme i alternant la coreografia. Això fa que pugui ser practicat per la majoria de les persones, a diferència de la seva preparació física.

BODY PUMP

És una activitat física orientada a la millora de la resistència i el to muscular. Permet guanyar el to muscular, en el qual augmenta el metabolisme de les persones i es més fàcil perdre pes.

BODYPUMP és la classe original de barra i discs que tonifica tot el cos. En una sessió de Bodypump treballes els principals grups musculars utilitzant els millors exercicis de la sala de fitness, com per exemple squats, elevacións i curls.

ZUMBA

Zumba és una barreja de ritmes llatins (salsa, merengue, flamenco o bachata) I exercicis aeròbics que s’han convertit en una de les rutines de moda per perdre pes.

Una classe de Zumba és perfecte per perdre pes d’una forma divertida, on hi ha canvis de ritme ràpids i lents combinats amb sèries d’exercicis, on a més de baixar aquells quilos de més, tonifiquem la musculatura. 

GRIT

Grit és un programa d’entrenament funcional que permet cremar calories i disminuir el percentatge de greix en només 30 minuts. És un entrenament d’alt intensitat.

Té molts beneficis, ja que un cop acabada la sessió, el teu metabolisme s’accelera per poder recuperar l’oxigen que ha perdut durant la sessió i fa que cremis les calories provinents dels òxids grassos del nostre organisme, obtenint grans resultats en poc temps. 

BODYBALANCE

És una combinació de Yoga, Tai chi I Pilates al ritme d’una música. És un exercici que estimula el cos i la ment perquè funcionin millor. Assistint entre 2 i 3 dies per setmana, pots obtenir grans beneficis.

Una classe de Bodybalance et fa sentir un benestar general. Millora la flexibilitat, la coordinació i la mobilitat articular. Al mateix temps, millorem la força resistència, la força funcional i la força core. Redueix els nivells d’estrés i augmenta la capacitat de relaxació. 

TRX

El TRX és un sistema d’entrenament basat en la realització d’exercicis en suspensió.

En aquesta disciplina, aprofitem el mateix pes del cos, ja que les mans o els peus estan sostinguts en un punt fix mentres que l’altra part del cos està en suspensió.

És un mètode innovador i recent. 

HIPOPRESSIUS

Has sentit parlar dels abdominals hipopressius? Segons els experts, són molt millors que els abdominals tradicionals. És un mètode per fer abdominals d’una forma més relaxada i molt recomanable pel post part.

Els exercicis abdominals hipopressius disminueixen la pressió abdominal, són ideals per reduir la cintura i solucionar la incontinència urinària de l’esforç. A més, disminueix els problemes d’esquena i millora la postura i el rendiment esportiu. 

STEP

El step és un programa d’entrenament que consisteix a pujar i baixar d’una plataforma al mateix temps que tonifiques les cames al ritme de la música.

Aquest tipus d’exercici presenta molts beneficis. Ens ajuda a reduir el greix, consumint un gran nombre de calories. El nostre rendiment cardiovascular millora, tonificant les cames i els glutis. És la classe perfecte per augmentar la força i la resistència, al mateix temps que ens ajuda a eliminar l’estrès.

CROSS TRAINING

És una nova forma d’entrenament que treballa amb exercicis de força i de condicionament físic.

El Cross Training està basat en la potenciació de les capacitats físiques més comunes com per exemple la resistència, la potencia, la velocitat, la força, la flexibilitat, la coordinació, l’agilitat, l’equilibri i la precisió. 

SUBIR